Tässä se nyt sitten tulee, viimeinen osa kirjallisena, lukijoiden pyynnöstä. Laittakaahan kommenttia :)

Palautan teille hieman muistiin mihin jäimme. Brandon löysi salaisen oven kellarista, joka johti salaiseen huoneeseen. Huoneessa oli juoma, joka voisi tuhota kaikki vamppyyrit ja palauttaa kaiken ehkä ennalleen. Brandon päätti juoda juoman toivoen, että se toisi ainakin Darsyn henkiin. Tähän jäimme ja tästä jatkan kirjallisena.

Kun Brandon oli juonut juoman kaikki pimeni, mitään ei näkynyt, kaikki vain katsosi Brandonin ympäriltä, hän näki vain itsensä. Pian tämän jälkeen Brandon menetti tajuntansa, eikä hän sen jälkeen nähnyt edes itseään.

Myöhemmin Brandon heräsi, mutta hän ei tienny, miten kauan hän oli ollut tajuttomana. Vieläkään Brandonin ympärillä ei ollut mitään, hän näki vain itsensä, kunnes alkoi kuulumaan kovaa jyrinää. Brandon säikähti ääntä, mutta hänen ympärilleen alkoi tulla taloja, esineitä ja mikä parasta, ihmisiä jotka kävelivät iloisesti nauraen pitkin kaupungin katuja, aurinko paistoi ja kesä oli kuumimmillaan.

"Mitä ihmettä minulle oikein tapahtui!?" Huudahti Brandon katsoen ihmeissään ympärilleen.

"Missä kaksoset ovat? Ja onko Darsy elossa?" Huudahti Brandon ja meni suoranaisesti paniikkiin. Brandon alkoi juoksemaan kaduilla, kunnes hän pysähtyi.

"Minähän tunnen tämän kaupungin, olen siniperässä!" Huusi Brandon kummissaan. Brandon mietti, mitä hän tekisi siniperässä, kunnes hän muisti, että hehän asuivat siniperän majakassa, aikoinaan. Brandon lähti juoksien kohti majakkaa. Matkaa ei onneksi ollut majakalle paljon, sillä Brandon oli joutunut vain alle kilometrin päähän majakasta, juotuaan juoman.

Hetken päästä Brandon seisoi majakan edessä ja katsoi majakkaa silmät suurina. Brandon huomasi ilokseen, että majakassa paloivat valot. Brandon toivoi enemmän kuin mitään muuta, että minä ja kaksoset olisimme majakassa. Me olimme.

Tulin ulos majakasta juosten Brandonin luokse itkien. Olin nähnyt Brandonin seisovan majakan edessä, kun olin istumassa sohvalla.

"Voi Brandon!" Huusin onnellisena kyyneleet virraten pitkin poskiani.

"Darsy! Sinä elät!" Huusi Brandon ja halasi Darsyä vuolaasti itkien.

Pian kaksoset Daisy ja Marco, tulivat, myös juosten ulos majakasta.

"Isä!" Huusivat Daisy ja Marco yhdestä suusta itkien ja halasivat isäänsä yhtä aikaa.

"Voi ihanaa, että te kaikki olette täällä ja ennen kaikkea, kunnossa" Sanoi Brandon katsoen meitä kyyneleet valuen.

"En tiedä, mitä meille oikein tapahtui, mutta minä makasin vuoteella, kun yht äkkiä heräsin ja kaikki vain katosi ympäriltäni ja kuulin kovaa jyrinää. Hetken päästä, huomasin olevani majakassa ja hieman myöhemmin, kaksoset ilmaantuivat majakan eteen ja heillekin kävi samoin kuin minulle." Sanoin Brandonille tohkeissani.

"Minullekin kävi aivan samoin. Mietin vain, että ovatko kaikki vamppyyrit nyt kuolleet?" Kysyi Brandon hämillään.

"Varmasti, koska niinhän juoman piti tehdä" Sanoin Brandonille hymyillen ja halasin tätä yhä uudestaan ja uudestaan.

"Muutammeko me nyt tänne majakkaan takaisin?" Kysyi Brandon minulta hymyillen.

"Jos se käy vain sinulle, kaksosille se ainakin käy ja minulle" Vastasin hymyillen.

"Tottakai käy. Minulla on niin paljon kysyttävää ja kerrottavaa, että parempi mennä nyt sisälle" Sanoi Brandon hymyillen ja otti kädestäni kiinni.

Niin me päätimme muuttaa takaisin sukumme majakkaan.

Parin viikon päästä, sain tietää, että odotan kolmatta lasta. Kaksoset olivat innoissaan ja etenkin Brandon.

Kuukausi myöhemmin, kaksoset päättivät lähteä kolmeksi vuodeksi yliopistoon opiskelemaan.

Me jäimme Brandonin kanssa huolehtimaan pikku tyttävauvastamme, joka sai nimekseen Venla.

 

Perheemme ei koskaan unohda seikkailua, joka sai meidät itkemään, säikkymään, vihaamaan ja rakastamaan. Olemme iki onnellisia, että kaikki palautui silloin, takaisin normaaliksi ja että perheemme on taas yhdessä.

Toivon rakkaat lukijat, että tekään, ette unohda seikkailua, jonka tarjosi teille Love perhe ja toivon, että alatte lukea The Sims 3 tarinaani, jonka toivottavasti saan nopeasti tehtyä, The Sims 3:n ilmestymisen jälkeen :)

<3: Vanessa